Naiset/edustus

PK-09 naiset kevät 2023

 

 

NAISET EDUSTUS

 

Naisten edustus joukkue koostuu eri ikäisistä naisista. Nuorimmat pelaajat ovat vuonna 2006 syntyneitä ja vanhimmat ovat syntyneet 1980-luvulla.

 

Joukkue pelaa palloliiton eteläisen alueen naisten nelosta. Naiset treenaavat talvella 2 kertaa viikossa ja kesäisin pelien lisäksi 2-3 kertaa viikossa.

 

Harjoituksilla tavoitellaan joukkueena kehittymistä ja tietenkin niissä pidetään yhdessä hauskaa hikoillen. Meillä on hyvä joukkuhenki ja tykätään kannustaa toisiamme.

 

Lisäksi teemme yhdessä muitakin asioita. Seura on kouluttanut järjestyksenvalvojia ja järjestää mm. kauden päätösjuhlia, joihin joukkueena osallistumme. 

Futiskauden päätteksi olemme tehneet matkan ulkomaille. Ohjelmassa on ollut illanviettoa ja tietenkin futista treenien tai pelien muodossa. Vuoden 2019 syksyllä suuntasimme Espanjan Sitgesiin ja kävimme Barcelonan rannalla pelaamassa pelin paikallista joukkuetta vastaan. Vuonna 2018 vierailimme Roomassa.

 

Voit seurata meitä:

 

Facebookissa

 

Instagramissa

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.